Färsk fisk

Igår åkte vi ut på en dyktur på Cabilao. Stället vi dök på är bland annat känt för dess många arter av sjöhästar och andra mindre djur. Vi dök längs en klippvägg ner till 32 meters djup och under hela dyket letade vi efter sjöhästar...  Pygmy-sjöhästen (som lever här) är oftast inte större än en lillfingernagel så dom är svåra att hitta. Efter 83 minuters letande hade vi sett grodfisk, hummer, lövfisk, blåsfisk, pilotfisk, clownfisk och mycket mer - men ingen sjöhäst.

Dyket var ändå väldigt bra, sikten var god och vattnet var varmt. För att ni ska få en känsla av hur härligt det kan vara så vill vi dela med oss av några av de bilder vi tog under dyket. De 8 bilder som följer är alla från dyket på Cabilao - tagna igår. Färskfångad fisk kan man säga! ;)

Simma lugnt :)

Olof & Elin


Kommentarer
Postat av: Lena

Hej på er! Helt otroligt vackra bilder. Nästan svårt att ta till sig när man inte sett det i verkligheten. Något liknande såg dock Stickan o jag när vi snorklade vid Stora Barriärrevet. Men vad fiskarna hette har vi ju ingen aning om. kram till er båda

2010-05-13 @ 12:23:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0